Personvernerklæring

Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler for å bedre brukeropplevelsen. Informasjonskapslene kan ikke spores tilbake til enkeltpersoner og inneholder ikke personopplysninger.

All behandling av personopplysninger i Hamar Media AS skal følge det til enhver tid gjeldende personvernregelverket, herunder GDPR og personopplysningsloven.

Selv om vi ikke samler inn personopplysninger, samler vi inn andre opplysninger om dem som besøker nettstedet vårt. Det gjør vi primært for å kunne lage et bedre produkt og tjeneste.

Denne personvernerklæringen gir utfyllende opplysninger om hvilke opplysninger som samles inn, hvordan opplysningene samles inn og hvordan du kan kontakte oss for å få vite mer.

Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler («cookies») for å analysere brukermønsteret på nettsidene. Dette er en standard teknologi som brukes av de fleste nettsteder i dag. Informasjonskapsler er små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin. Filene kan kun leses av administrasjonen av nettstedet og av brukeren selv. Bruk av nettstedet kan ikke spores tilbake til enkeltpersoner.

Formålet med informasjonskapsler er å få statistikk om bruken av nettstedet som hjelp til videre utvikling og forbedring av tjenesten. Informasjonskapsler inneholder ikke personopplysninger. Du kan, om ønskelig, selv hindre at informasjonskapsler lagres på datamaskinen (se under).

Analyseverktøyet Google Analytics

Vi bruker Google Analytics på denne nettsiden, med IP-anonymisering påslått, slik at IP-adressen din ikke lagres hos Google. I Google Analytics samles og vurderes informasjon om hvordan besøkende bruker nettstedet.

Google Analytics bruker også informasjonskapsler. Google Analytics mottar bare generell statistikk, som nettlesertype, tidspunkt, språk og hvilken nettside brukeren kommer fra. Motatte opplysninger er underlagt Googles regler for personvern.

Skru av informasjonskapsler

Du kan velge bort Googles bruk av informasjonskapsler ved å gå til Googles Annonseinnstillinger. Du kan også velge bort en tredjepartsleverandørs bruk av informasjonskapsler ved å gå til bortvalgssiden for Network Advertising Initiative.

Slik administrerer du informasjonskapsler (nettvett.no)

Du kan også benytte nettleseren i såkalt "inkognitomodus" – da klarer ikke informasjonskapslene å skjønne noe om deg. Merk at inkognitomodus likevel ikke er nok hvis du vil surfe helt anononymt og sikkert på nettet.

Kontaktinformasjon

Dersom du lurer på noe rundt denne denne erklæringen eller mer om hvordan vi benytter informasjonskapsler, kan du ta kontakt via vårt kontaktskjema.