10. april 2022

Blir du mo i knærne av økonomi og regnskap, da har vi jobben til deg!

Ønsker du å utvikle deg faglig og personlig hos Innlandets største medie- og kommunikasjonshus? Hamar Media er i stor vekst og styrker økonomiavdelingen!

Du blir en del av et motivert og dedikert team som jobber målbevisst for å skape smidige prosesser og rutiner som bidrar til konsernets mål og utvikling. Hos oss får du bidra med nye tanker, utfordre det bestående og videreutvikle økonomiavdeling gjennom å ta i bruk teknologi, alt selvsagt innen fagets rammer.

Hverdagen i korte trekk:
Som vår nye økonomirådgiver vil du bli en del av økonomiteamet på 4 medarbeidere og konsernets økonomisjef blir din leder. Dine ansvarsområder kan oppsummeres slik:

 • Ansvar for løpende regnskapsføring
 • Bistå i kontinuerlig forbedring og utvikling av rutiner og prosesser på regnskap
 • Være en ressurs for resten av organisasjonen og rådgi avdelingene ute i regnskap, skatt og avgift
 • Kostnadsoppfølging og ad hoc analyser innen regnskap
 • Oppfølging av kunde- og leverandørreskontro
 • Bistå med lønnsarbeid ved ferieavvikling, fravær og ellers ved behov
 • Bidra i periode og årsavslutning
 • Delta i løpende regnskaps- og lønnsarbeid i avdelingen

Vi tror at du som lykkes i rollen har
et strukturert tankesett, siden jobben krever stor oppmerksomhet på detaljer. Du tar fullt ansvar for oppgavene dine og sørger for å få ting gjort. Du har en positiv tilnærming til det å jobbe i team og du bidrar aktivt til kunnskapsdeling i organisasjonen. Vi tror du har følgende formelle kvalifikasjoner:

 • Utdannelse innen økonomi og regnskap
 • Faglig innsikt i norsk skattelovgivning og norske og internasjonale regnskapsstandarder
 • Interesse for digitale løsninger
 • Gode kommunikasjonsevner, både muntlig og skriftlig i norsk og engelsk

Hamar Media skal bidra til regional utvikling i eget markedsområde og i Innlandet. Ønsker du være med på reisen? Meld din interesse!

Registrer din interesse snarest gjennom å laste opp din cv, senest innen 24.04.2022.

For nærmere informasjon ta kontakt med vår rådgiver i The Assessment Company, Ida Søby på telefon 977 32 958 eller Bård Nordby på telefon 922 87 160

Søk her

Hamar Media etablerte i 2021 kommunikasjonsnettverket AspireGruppen, som består av fire datterselskaper. Fortell Innholdsbyrå, Flisa Trykkeri, Spire Kommunikasjon og Anti Hamar.

Hamar Media eier også aviser som Hamar Arbeiderblad, Stangeavisa og Lokalavisa Trysil – Engerdal. Vi er med dette Innlandets største medie- og kommunikasjonshus med over 250 ansatte og en årlig omsetning på ca. 300 millioner kroner. Konsernet har virksomhet innen avis, distribusjon og kommunikasjon.

Hamar Media er en aktiv samfunnsaktør, sterkt forankret i Innlandet med vårt lokale eierskap. Gjennom våre datterselskaper og merkevarer er selskapet en stor arbeidsgiver, sentral nyhetsformidler og viktig partner for næringslivet i regionen.

Hamar Media er for øyeblikket på en endringsreise. Konsernet har gjennom 2020 og 2021 jobbet med flere større omstillingsprosesser og forretningsutviklingstiltak. Disse begynner nå å materialisere seg i resultater, og «nye Hamar Media» begynner å ta form. Fremtidsutsiktene for konsernet er positive, konkurransekraften er styrket og konsernet er godt posisjonert for årene som kommer.