Montering

Til sist skal sluttproduktet ut i verden og gjøre bedriften din synlig. Vi måler opp, tilpasser og monterer skilt og dekor, før vi kvalitetssikrer slik at resultatet blir som forventet.

Messemateriell

Vi er totalleverandør til messer og utstillinger. Vi leverer alt fra flagg og kulepenner til komplette og nøkkelferdige løsninger.


Send e-post

Skilt

Hos oss får du skilt og skiltsystemer i alle fasonger og størrelser tilpasset dine behov. Vi designer og produserer alt innen skilt, for eksempel plakater, fasadeskilt, innvendig skilting, gulvreklame, klebemerker, bannere, stadion-reklame med mer. Utvalget vårt innen materialer spenner fra tre til aluminium, glass, akryl, PVC og så videre. Vi leverer også neon- og diodeskilt.

Dekor

Hamar Media er en totalleverandør av dekor og skilt. Dekor i form av folie er en effektiv og rimelig reklamekanal for bedrifter som vil synes. Vi har et stort utvalg av folie og bistår deg med å velge riktig folie til formålet. Vi kan kle de fleste overflater med folie, for eksempel biler, tilhengere, busser, lastebiler, båter, fasader, vinduer og vegger. Har du et motiv som representerer din bedrift kan vi inkludere det i dekoren.