18. februar 2022

Utviklere søkes til Amedia Utvikling Hamar

Vil du ha en sentral rolle i utviklingen av morgendagens plattformer og løsninger for store deler av avis-Norge? Nå har du muligheten til å bli en del av et sterkt nasjonalt og lokalt miljø med fleksibel kontorplass i Hamar eller Oslo!

Vil du jobbe med å utvikle nettaviser, mobil-apper og andre journalist-verktøy? Vil du lage tjenester som daglig brukes av nærmere 100 aviser og 2 millioner mennesker?

Amedia Utvikling har en sentral rolle i veksten i mediekonsernet Amedia og søker nye kolleger innen frontend, fullstack, UX/UI og data analyse.

Sammen med Hamar Media oppretter Amedia Utvikling et utviklingssenter i Hamar, som vil samlokaliseres med eksisterende tek-ressurser i Hamar Media. I første omgang ansetter vi rundt 10 personer innen utvikling.

Her blir du en del av et offensivt og solid miljø lokalt, men også av et større nasjonalt fagmiljø, med over 100 ansatte totalt i Amedia Utvikling. Planene for fremtiden er store, og Amedia har allerede utmerket seg internasjonalt for sin måte å utvikle lokalaviser på.

VIDEO: Amedia Utvikling - er du vår nye kollega?

I tillegg til at Amedia har store planer, skjer det også mye rundt Hamar Media. For eksempel skal Hamar Media bygge om et helt kvartal i Hamar sentrum, hvor medie/kommunikasjonsklyngen og kompetansemiljøet "Mediahuset Hamar" skal stå klart i 2025.

Arbeidssted for stillingene vil være fleksibelt – Amedia Utvikling har lokaler i Akersgata i Oslo, i tillegg til de nye lokalene i Hamar sentrum. Du vil jobbe i team med moderne smidig arbeidsmetodikk, som er godt tilrettelagt for en hybrid hverdag med arbeid fra ulike lokasjoner.

Les mer om å jobbe i Amedia Utvikling

Høre mer?
Har du lyst til å høre mer om mulighetene? Ta kontakt med oss i Hamar Media enten via vårt kontaktskjema eller direkte til leder for Tek-avdelingen, Håvard Røste.

Amedia Utvikling er en del av Amedia, Norges største utgiver av lokale medier. Amedia Utvikling er konsernets sentrale utviklingsmiljø med ansvar for både teknisk og innholdsmessig utvikling. Selskapet forvalter blant annet Amedias rammeverk for nettaviser og video, påloggingstjenesten aID, konsernets videodesk, direktesport.no og konsernets eAviser.

Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom sine 84 lokalaviser, Nettavisen, Nationen, 10 lokale nettsteder og tre fagtidsskrifter. Med redaksjonelle medarbeidere over hele landet sørger vi for at våre lesere blir løpende oppdatert med nyheter og annet viktig innhold. Samtidig bidrar våre selgere og annonser til å skape verdi og effekt for annonsører over hele Norge. Amedia har også en omfattende trykkeri- og distribusjonsvirksomhet. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2020 for 3,6 milliarder kroner.

Hamar Media er Innlandets største medie- og kommunikasjonshus med ca 270 ansatte og en årlig omsetning på rundt 300 millioner kroner. Konsernet har virksomhet innen avis, distribusjon og kommunikasjon. Hamar Media er en aktiv samfunnsaktør, sterkt forankret i Innlandet med vårt lokale eierskap. Gjennom våre datterselskaper og merkevarer er selskapet en stor arbeidsgiver, sentral nyhetsformidler og viktig partner for næringslivet i regionen. Amedia er Hamar Medias største eier med en andel på (21,5 %).

Kontakt oss

Håvard Røste
Direktør teknologi og data