9. februar 2022

Sommervikarer som journalist i HA

Har du journalistisk erfaring, gode ideer og lyst til å jobbe i et lokalt mediehus der mye skjer akkurat nå?

NYHET, FRONTSJEF, SPORT, KULTUR OG FOTOJOURNALIST

Vi er på jakt etter dyktige vikarer som vil være med å sette dagsorden i ferieperioden juni-august. Arbeidssted er hovedredaksjonen i Hamar.

Hamar Arbeiderblad vokser i flere formater, og digitale ferdigheter vil bli vektlagt. Redaksjonen publiserer alt først på h-a.no, er rigget for å sende live og lage podkast, og gir ut papiravis seks dager i uka.

Nyhet søker etter personer som vil lage gode, eksklusive nyhetssaker som er med på å sette dagsorden i lokalmiljøet vårt. Vi trenger reportere som gjør at vi er kjappe på breaking news, men også de som klarer å utvikle nyhetene utover dagen og fanger opp de gode menneskehistoriene.

Frontsjefene våre sørger for at vi har en god nyhetsformidling på nett, og de planlegger og følger trafikkflyten gjennom døgnet.

HA-sporten har med HamKams opprykk fått enda en eliteserieklubb, og inngår fra i år i DirekteSport-samarbeidet. Vi følger både store topplag og bredde- og barneidrett. Det må påregnes å jobbe under tidspress.

Foto søker etter deg som kan jobbe selvstendig og i team med stillbilder, strømming og video.

Kultur trenger en allsidig reporter som finner og formidler de gode historiene, og som også kan skrive en anmeldelse av en forestilling eller konsert slik at den treffer mange.

Søkere bør ha journalistisk erfaring. Sertifikat for bil er en fordel. Vikarene vil inngå i redaksjonens turnus for kvelds- og helgejobbing.

Kontaktinformasjon:

  • Rune Steen Hansen, nyhetsredaktør, 905 55 342, rha@h-a.no
  • Katrine Strøm, sjefredaktør, 95074448, kst@h-a.no
  • Trond Lillebo, TV- og fotosjef, 913 45 077, tlil@h-a.no
  • Christian Bergheim, tillitsvalgt, 906 57 006, cbe@h-a.no

Vi ønsker en kort, skriftlig søknad vedlagt CV. Søkere må oppgi hvilket vikariat(er) de søker i prioritert rekkefølge.

Vi ønsker søknadene tilsendt på e-post: personal@hamarmedia.no. Merk søknaden: «Sommervikar».